PRESSEMEDDELELSE: Soudal lancerer ‘Soudal Healthy House®’, mere bæredygtige muligheder på tværs af produktgrupperne 

TURNHOUT – Soudal er stolt over at annoncere lanceringen af Soudal Healthy House® produktserien, der indeholder et mere bæredygtigt alternativ i hver Soudal produktgruppe: skum, klæbemidler og fugemasser.

Bæredygtighed er højt på dagsordenen for Soudal Group. En betydelig del af dette engagement involverer udviklingen af mere miljøvenlige produkter. Derfor introducerer Soudal Soudal Healthy House® produktserien, der tilbyder Soudal kunder et mere bæredygtigt alternativ i hver produktgruppe. Hver af produkterne i serien opfylder to vigtige kriterier: det er mindre skadeligt for slutbrugeren, og det har mindre indvirkning på miljøet og/eller klimaforandringer.

Dirk Coorevits, administrerende direktør for Soudal:

“Soudal Healthy House® er et vigtigt nyt skridt i Soudal Groups bæredygtighedsrejse. Vi fortsætter med at arbejde på bæredygtighed hver dag inden for forskellige områder. For eksempel har vi gjort betydelige anstrengelser for at reducere miljøpåvirkningen i vores emballage, brugen af råmaterialer og transporten af vores produkter. Vi tager løbende skridt for at reducere vores økologiske fodaftryk med hensyn til klima, miljø og energiforbrug.”

Med en frisk æstetik og omfattende emballage forklarer hvert produkt nøjagtigt dets fordele som et bæredygtigt valg, der positivt bidrager til leveområdet og/eller bekæmper klimaforandringer. Alle elementer i denne serie overholder Soudals høje kvalitetsstandarder, der garanterer fremragende resultater.