Soudal toepassing afkitten in badkamer

Badeværelset

Du har arbejdet hårdt på det, og til sidst er dit drømmebadeværelse næsten færdigt! Du mangler nu kun at forsegle fugerne. Med den rigtige fugemasse får du en ren og vandtæt finish omkring dit badekar, toilet, brusenische eller dine badeværelses møbler.

Hvad du gør

1. Gør overfladen ren og aftør

Fjern snavs, støv og fedt med en ren klud. Du bør affedte ikke-porøse overflader med et alkohol- eller paraffinbaseret produkt. Tør overfladen.

2. Afdæk kanterne

Brug god afdækningstape til afdækning af fugekanterne. Det giver en pæn og lige fuge. Sørg for, at samlingen er 5 mm bred på hver overflade.

3. Åbn patronen

Skær toppen af patronen med en kniv. Skru dysen på patronen og skær enden af i en skrå vinkel. Du får det bedste resultat, hvis dyseåbningen har samme størrelse som fugen der skal fuges. Læg patronen i fugemassepistolen, og klem håndtaget, til fugemassen vises.

Tip:

Soudal har udviklet fire forskellige badeværelses fugemasser. Vælg den rigtige fugemasse til dit formål!

  • Ønsker du hurtigt at kunne bruge dit bad eller brusebad? Soudal Express Sanitets silikone er vandtæt efter 2 timer.
  • Med Soudal Neutral Sanitets Silikone kan du nemt forsegle alle samlinger i dit badeværelse
  • Vil du male væggen op imod dit bad? Anvend Soudal Sanitets Malbar Fugemasse. Dette produkt kan males over.
  • Soudal Sanitets Silikone er en silikone baseret på eddikesyre. Du bruger kun denne fugemasse til samlinger omkring (ældre) inventar lavet af emalje eller porcelænshåndvaske. Fyld badekarret halvt op, før du fuger samlingerne omkring det. Elasticiteten i fugemasse gør fugen vandtæt, uanset om badekarret er helt tomt eller fuldt.

Bemærk! Badeværelses fugemasser kan forårsage pletter på natursten. Har du marmor, bluestone eller en anden natursten i dit badeværelse? Brug Soudal Natursten silikone til at forsegle dine samlinger.

Også nyttigt:

  • Soudal Surface Cleaner er et opløsningsmiddelbaseret rengøringsmiddel, der hurtigt fjerner alt fedt og støv fra overflader.
Fix ALL Flexi Hvid 290ml
Hybrid polymer fugeklæber
Requirements

Kitpistool

Ontvetter

Kokermes

Afplaktape

Schone doek

Soudal Joint Finish of zeepoplossing

Afstrijkplaatje SoudaGlatt

Plantenspuit met zuiver water