About Soudal

THE SOUDAL GROUP IS BUILDING THE FUTURE

Soudal koncernen er den største uafhængige europæiske producent af fugemasser, lim og polyurethanskum til professionel og privat brug.
Denne belgisk familievirksomhed med hovedsæde i Turnhout og grundlagt af Vic Swerts i 1966 har udviklet sig til en international spiller og ekspert i kemiske konstruktionsspecialiteter.

Koncernen har 19 produktionssteder på 5 kontinenter, salgskontorer i 44 forskellige lande og ca. 3.100 ansatte på verdensplan. En langsigtet vision for udvikling - med betydelige investeringer i R&D - og tilpasning til lokale markedskrav har resulteret i Soudal gruppens succes.

Soudal innovation

UDVIKLING

Forskningen i og udviklingen af nye produkter, produktteknologier og produktionsmetoder ligger i vores gener. Et team af højt kvalificerede forskere, enginiører og teknikere arbejder løbende på udvikling af nye produkter og applikationer tilpasset kundernes specifikke krav i forskellige lande. Dette har resulteret i en række banebrydende innovative produkter, som har bidraget til at styrke Soudals markedsposition. Innovation er derfor drivkraften for organisk vækst i Soudal gruppen.

FAKTA & TAL

En konsolideret omsætning på 835 millioner euro i 2018; 350 millioner enheder fugemasse og polyurethanskum, der er produceret på 19 produktionssteder; ca. 3.100 medarbejder på verdensplan; næsten 59 millioner euro i investeringer i 2018; Det er de imponerende fakta og tal fra Soudal koncernen

 

Soudal production company

Vores aktiviteter

Soudal koncernen fremstiller produkter til eget brand og private labels, der dækker 7 grupper: Silikoner og andre fugemasser, Polyurethanskum, lim, hybridpolymerer, tekniske aerosoler og kemiske byggeriprodukter. Med egne brands fokuserer Soudal koncernen på 3 markedssegmenter: Konstruktion, Industri og detailsektoren.

BÆREDYGTIGHED

Soudal koncernen er førende i udviklingen af produkter til bæredygtige konstruktioner, som er sikre for mennesker og miljø. Et resultat af den mest moderne produktionsteknologi, energi, vandforbrug og reduktion af restaffald. Det er en selvfølge at medarbejdernes velfærd også er prioriteret.

Proud sponsor of the Lotto Soudal cycling team

SPONSORERING

Fra 2015 til 2020 repræsenterer Lotto Soudal-teamet Soudal ved alle store internationale cykelkonkurrencer og giver omtale i 190 lande, hvor cykelløb transmiteres i medierne (særligt Tour de France). Lotto Soudals investeringer øger opmærksomheden på vores brand og image. Soudals grundliggende kerneværdier - hårdt arbejde, udholdenhed og at være bedre end konkurrenterne - findes også i cykling, hvilket fører til en positiv billedlig samenligning mellem cykling og Soudal branded. Og vigtigst af alt er Lotto Soudal er en enorm platform i Soudals markedsføringskampagner.

Foruden Lotto Soudal,er Soudal også sponsorer for KVC Westerlo (fodbold) og Soudal Classics (cyclocross).

Læs mere om Soudal koncernen: