voegen en scheuren tochtdicht maken

Isolering ved at udfylde huller

Du kan bruge en god isoleringsskum til at fylde et hul i en væg. Men hvad er den bedste måde at gøre det på? Du kan læse hvordan du i følgende trin.

Instruktioner

1. Rengør overfladen

Fjern støv, fedt og snavs fra hullet. For at gøre dette skal du bruge støvsugeren eller en god børste. Pust det sidste støv og snavs ud.

2. Fugt kanterne af hullet

Fugt kanterne af det hul, du vil fylde skummet i, så vil skummet klæbe og hærde bedre.

3. Ryst spraydåsen kraftigt

Tag beskyttelseshandsker og sikkerhedsbriller på. Ryst Soudal Ultra Isolering spray dåse i 20 sekunder. Åbn ventilen af Genius Gun og fold studsen ud.

4. Fyld hullet

Hold spraydåsen på hovedet og spray Soudal Ultra Isolering ind i hullet. Fyld åbningen ca. 65%: skummet vil udvide sig yderligere. Har du brug for til at fylde en stor overflade? Ryst dåsen regelmæssigt og fugt mellem hvert lag. Lad det hærde og skær eventuelt overskydende skum af.

Tip:

  • Fjern ikke-hærdet PU skum med Soudal PU Foam Cleaner.
  • Sørg for at arbejde i et godt ventileret rum, så drivgasserne kan slippe ud.
  • En PU skum kan nemt anvendes med den ene hånd takket være Genius Gun. Du kan også anvende den præcise mængde, og du kan genbruge spraydåsen. Det er praktisk, hvis du kun har brug for at lave små reparationer i ny og næ.

Følgende er også nyttigt:

  • Spildt og hærdet PU skum kan kun fjernes mekanisk (slibning). På ikke-porøse overflader kan du først blødgøre skummet med Soudal PU Remover.

Du kan finde de tekniske data og alle oplysninger om brugen, holdbarhed, sammensætning af Soudal Ultra Isolering ved at læse databladet.

Requirements

Soudal Anti-tocht voegkit

Kitpistool

Plamuurmes

Kokermes

Afplaktape

Schone doek

Ontvetter

Zeepoplossing of Joint Finish