afdichten van daken en goten

Tætning af tage og tagrender

Efter en regnvejrsdag opdager du, at din tagrende er utæt. Du kan læse om den bedste måde til hurtigt at reparere det i følgende trin.

Instruktioner

1. Rengør og tør tagrenden

Fjern alt snavs, fedt og støv. Til det skal du bruge en grov børste og en klud, hvis det er nødvendigt. Fjern alle spor af eksisterende belægningsmaterialer. Soudagum Hydro kan ikke anvendes i stillestående vand.

2. Påfør Soudagum Hydro fugemasse

Tag de medfølgende handsker på, før produktet tages i brug. Skær Soudagum-posen op med en (hobbykniv. Hæld det flydende produkt i den medfølgende blandekasse.

3. Begynd at anvende produktet og forstærkningsmembranen

Spred det første lag af produktet på revnen. Produktet skal påføres i mindst et 1 mm tykt lag. Brug derefter Soudatextile forstærkningsmembranen for ekstra styrke. Påfør denne membran i det første lag, mens den stadig er fugtig. Det er bedst at skære membranen til så den matcher størrelsen af revnen. Påfør derefter et andet lag Soudgum Hydro oven på Soudatextile, igen mindst 1 mm tykt lag.

4. Reparationen er udført

Reparationen er regntæt 2 timer efter brug af produktet

Følgende er også nyttigt:

  • Soudagum Hydro kan fjernes med Soudal Surface Cleaner, før det hærder. Hærdet materiale kan kun fjernes mekanisk.

Du kan finde de tekniske data og alle oplysninger om brugen, holdbarhed, sammensætning af Soudagum Hydro ved at læse databladet.

Requirements

Soudagum Hydro kit bestaande uit : 2 worsten Soudagum Hydro van 500gr, kleine borstel, versterkingsvlies (30x15cm) Soudatextile, mengdoos, paar handschoenen

Breekmes

Grove borstel

Doek