Isoleren door gaten en kieren te vullen

Træk tæt fugning af revner

Samlinger omkring vinduer, døre eller vindueskarme kan undertiden efterlade træk. En god anti-træk fugemasse forhindrer kold luft i at komme ind i dit hjem.

Instruktioner

1. Gør væggene rene og aftør

Fjern snavs, støv og fedt med affedtningsmiddel og en ren klud. Tør overfladen af.

2. Afdæk kanter

Brug god afdækningstape og tape kanterne pænt af. Det giver et pænt og lige resultat. Sørg for, at fugen på hver overflade er mindst 5 mm bred.

3. Åbn patronen

Skær toppen af patronen med en kniv. Skru dysen på toppen og skær enden skrå. Du får det bedste resultat, hvis åbningen i dysen er lige så stor som den fuge, du ønsker at udfylde. Sæt patronen i en fugepistol og pres håndtaget, indtil fugemasse er synligt.

4. Start fugning

Placer dysen på det sted, hvor du vil begynde fugningen. Klem håndtaget og bevæg fugepistolen gennem åbningen i en glat bevægelse. Påfør tilstrækkeligt med fugemasse overalt for at sikre, at produktet klæber godt. Du får det bedste resultat, hvis du arbejder ind mod dig selv.

5. Udglat og fjern afdækningstapen

Glat samlingen med en fugepind, og fjern straks afdækningstapen. Glat forsigtigt igen for at udjævne eventuelle fremspringende kanter. Du kan også glatte fugen med fingeren. Fugt fingeren i rent vand, hvis du gør det. Glat samlingen og fjern straks afdækningstapen. Når fugemassen er tør, kan du overmale det.

Tip:

  • Har du spildt noget Soudal Anti-trækfugemasse? Så længe fugemassen ikke er hærdet, kan du nemt fjerne det med vand.

Følgende er også nyttigt:

  • Med Soudal Swipex-klude kan du rengøre overflader, materialer og hænder på en hurtig og sikker måde.

Du kan finde de tekniske data og alle oplysninger om brugen, holdbarhed, sammensætning af Soudal Anti-træk fugemasse ved at læse databladet.

Requirements

Soudal Ultra Isolatie

Breekmes

Plantenspuit met zuiver water

Handschoenen

Veiligheidsbril

Stofzuiger, borstel