Mere end halvandet år inden udløbet af deres nuværende engagement har Lotto og Soudal besluttet at fortsætte deres samarbejde med det belgiske cykelhold og udvide deres partnerskabsaftale til og med 2022. Soudals øgede økonomiske bidrag betyder, at de to partnere nu er på samme niveau. Dette nye partnerskab træder i kraft fra næste Tour de France og vil resultere i skift af trøjer afhængigt af løbet. Holdet vil således bære farverne på Lotto Soudal under de belgiske begivenheder, mens løbene i udlandet vil se ankomsten af ​​nye "Soudal Lotto" -trøjer. Denne ændring vedrører WorldTour-holdet, dameteamet og udviklingsteamet.

John Lelangue, administrerende direktør for Lotto Soudal: ”Jeg er naturligvis mere end glad for at kunne meddele to dage før Grand Départ for Tour de France i Bruxelles, at vores to hovedsponsorer har forlænget deres engagement indtil udgangen af ​​2022. Som i ethvert godt forhold tog vi et par måneder til at gøre status på alle niveauer, og vi diskuterede vores ambitioner. Derfra indgik vi en ny aftale. "

”Soudal har besluttet at revidere sit økonomiske bidrag opad for at være på samme niveau som Lotto. Fra nu af vil vores to hovedsponsorer derfor være lige, og dette vil være synligt på vores tøj. Vi vil fortsætte med at bære Lotto Soudal-trøjen under de belgiske begivenheder, men det er under navnet Soudal Lotto, at vi starter løbene i udlandet, og dette fra starten af ​​turen. Det er innovativt og opfindsomt. Vores officielle navn forbliver Lotto Soudal. Fra 2020 bærer biler, busser, merchandising og alle produkter i holdets farver navnet Soudal Lotto. "

Jannie Haek, administrerende direktør for det nationale lotteri: ”Lotto og Soudal, det er et rentabelt samarbejde, derfor besluttede vi at fortsætte samarbejdet. Vi vurderer dette projekt på tegnene på kontinuitet. Lotto er det mest populære spil i Belgien, det er et belgisk brand tæt på mennesker, som har mange cykelentusiaster i sine rækker. Lotto har altid været "vært" for løbet. Soudal er et belgisk selskab med internationale interesser og globale ambitioner. Fornyelsen af ​​dette partnerskab er gavnligt for de tre parter: Lotto, Soudal og holdet. Vi vil bevæge os op i gear i dag. "

Vic Swerts, grundlægger, ejer og præsident for Soudal: ”Vi ønsker at skabe nye muligheder for fremtiden. Derfor har vi øget vores bidrag til holdet. Vores cykelprojekt går længere end på kort sigt. I de senere år har vi indset, at vores samarbejde var rentabelt, og at vores internationale ambitioner perfekt matchede cykelsporten og holdets værdier. Vi besluttede derfor at fortsætte indtil 2022. Hos Soudal ønsker vi konstant at sigte højere og få vores ambition til at skinne. Det er vigtigt for os at gøre det bedre dag for dag og understrege vores professionalisme. "

Soudal Lotto shirt